Locatie: De Bundel, Dieren
Kosten: Gratis (aanmelden verplicht)

Cultuur Academy on tour - Rheden (geannuleerd)

Werk jij in de kunst- of cultuursector en wil jij je ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van de vijf gratis bijeenkomsten van Cultuur Academy on tour!

Onder de noemer ‘Cultuur Academy on tour’ organiseert Cultuur Academy op 23 maart, 30 maart, 6 april, 13 april en 20 april gratis bijeenkomsten in de regio om in gesprek te gaan met cultuurprofessionals over hun scholingsbehoeften en hen kennis te laten maken met het bestaande programma van Cultuur Academy.


Programma

Het programma bestaat uit twee programmarondes waarbij je kunt kiezen uit verschillende onderdelen.

Ronde 1Rondetafelgesprek óf het subsidiespreekuur
Ronde 2Rondetafelgesprek óf workshop

Rondetafelgesprekken

Ga in gesprek met Cultuur Academy én collega cultuurprofessionals bij jou in de buurt. We praten over: hoe wil jij je (verder) ontwikkelen? Welke onderwerpen vind je belangrijk? Welke leervorm werkt voor jou? Welke opleidingsmogelijkheden heb je op dit moment en maak je daar gebruik van? Waarom wel of niet? Samen brengen we in kaart wat er al is, waar nog behoefte aan is én hoe we dat het beste zouden kunnen aanbieden. Zo heb jij direct invloed op het opleidingsaanbod voor cultuurprofessionals in onze regio.

Subsidiespreekuur

Tijdens het subsidiespreekuur kun je alle vragen over subsidiëring van jouw project stellen aan Esther Dikkers, directeur van Cultuur Academy. Esther heeft enorm veel ervaring met het aanvragen van subsidies en fondsen. Ze denkt met je mee over welke subsidie of welk fonds het beste bij jouw project past, én geeft tips voor het schrijven van een goede aanvraag.

Workshop - Verbreed je publiek

Je wilt als organisatie (of maker) een diverser publiek trekken, maar waar begin je? Welke realistische doelen kun je voor jezelf stellen én wat is de eerste stap die je morgen al kan zetten? Met Shayne McCreadie van Cultuurshifters ga je aan de slag met concrete, inspirerende voorbeelden. Na deze workshop weet je wat jij morgen kunt doen om te beginnen je publiek te verbreden.

Voor wie

Voor iedere cultuurprofessional in de regio 025; gemeentes Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen en Zevenaar.

Praktische informatie

Datum: 13 april
Tijd: 14:00 (inloop) start 14:30 - 17:00
Locatie: De Bundel, Ericaplein 5, 6951 CP Dieren (gemeente Rheden)
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)

Contact

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via valerie@cultuuracademy.nl.