Foto van twee sprekers op een bank
Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen
Kosten: €365 incl. BTW
Vol

Inspirerend leiderschap (vol)

Heb je ruime werkervaring in de culturele sector en wil je jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder ontwikkelen in je leiderschap? Ben je geen leidinggevende, maar geef je wel leiding en sturing aan mensen? In de training Inspirerend Leiderschap ontdek je waar jouw inspiratiekracht zit en hoe je het beste uit jezelf in kan zetten om anderen te inspireren en motiveren. De training is vol. Er kan niet meer ingeschreven worden. Wil je graag op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar info@cultuuracademy.nl. We nemen dan contact met je op wanneer er een plek vrijkomt.

Programma

Elk dagdeel heeft een centraal thema. Daarbinnen worden de dagdelen zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke vragen en casuïstiek.

Dagdeel 1Inspireren kan je leren

Mensen volgen je niet om wat je doet, maar om waar je in gelooft. Daar zit jouw werkelijke inspiratiekracht. Dit eerste dagdeel springen we gelijk het diepe in en onderzoeken we waar jij in gelooft, wat er bovenkomt als jij teruggeworpen wordt op je authentieke zelf en hoe jou dat helpt in jouw casuïstiek.

Dagdeel 2Doe wat je niet laten kan

In dit dagdeel onderzoeken we wat jouw manier van denken en van kijken is en hoe je daarmee anderen kunt inspireren. Want wat doe jij eigenlijk als je doet wat je niet laten kan? Zorg jij dat iedereen betrokken blijft? Zorg jij voor de kwaliteit? Of de sfeer? Zie je wat er wel is of zie je juist wat er niet is? Denk je creatief? Denk je logisch? Denk je groots? Denk je aan details? Je maakt zichtbaar hoe jij jezelf ziet en je ontdekt hoe anderen jou zien. En je ontdekt hoe je je aan elkaar kan verbinden.

Dagdeel 3Spelen met leiderschapsstijlen

Tijdens het laatste dagdeel kijken we naar de mensen met wie jij werkt. Ook zij hebben zo hun gebruiksaanwijzing. Elk karakter en elke situatie vraagt een andere stijl van leiden, begeleiden, inspireren, overtuigen, meenemen enzovoort. Hoe maak je resultaatafspraken, hoe weet je waar ze goed in zijn, hoe schat je hun belemmeringen in, hoe zet je de juiste leiderschapsstijl in?

Voor wie

Deze training is bedoeld voor mensen die met mensen werken. Je hebt ruime werkervaring in de culturele sector en je wilt jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder ontwikkelen in je leiderschap. Je werkt in loondienst of als zelfstandige als bijvoorbeeld project- of procesleider, programmamanager, aanjager, inspirator of kwartiermaker.

Praktische informatie

Data: 24 maart, 14 april en 12 mei
Tijd: 09:30 – 13:00
Kosten: : €365,- inclusief BTW voor drie dagdelen. Zijn de kosten een probleem? Via Werktuig PPO kun je een aanvraag indienen voor medefinanciering van deze training. Lees hier meer over de voorwaarden.
Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen, afhankelijk van de deelnemende instellingen op locatie
Docenten: Ilva van Elk geeft deze training.
Aantal deelnemers: minimum 10 – maximum 12
Deadline aanmelden: Er kan niet meer ingeschreven worden. Wil je graag op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar info@cultuuracademy.nl.

NB: Bij aanmelding ontvang je een vragenformulier zodat de inhoud van de training op jouw wensen afgestemd wordt.

Contact

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@cultuuracademy.nl.