Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen
Kosten: €2,50 voor onbeperkt koffie en thee

De Maandag Club

Welkom bij De Maandag Club, dé wekelijkse ontmoetingsplek voor makers en mogelijkmakers in Arnhem en Nijmegen! Hier bundelen we krachten om niet alleen te focussen op creatieve inhoud, maar ook op praktische zaken als subsidieaanvragen, begrotingen, en marketing. Elke maandag biedt de club een ruimte en een moment om samen te werken, te sparren met mede-(mogelijk-)makers en vragen te stellen aan het Cultuur Academy team en aanwezige fondsen. Onderaan deze pagina zijn de dagen en tijden van de reguliere Maandag club, subsidiespreekuren en marketingspreekuren te vinden.

We zien theatermaker Jasper van der Pijl in zijn voorstelling Het Onbenoembare, gekleed in het zwart roept hij met twee handen omhoog naar het publiek.
Ik vind het heel prettig dat je bij de maandag club reflectie kan krijgen op je plannen; door zowel iemand van de cultuur academy als professionals uit het werkveld. Zo vergroot ik de kans op feedback die ik zelf niet had kunnen bedenken. Daarbij geeft het me een goed gevoel om op een plek te komen waar ik mensen uit het vak tegen kom. Een wekelijks terugkerende samenkomst als de maandag club geeft de creatieve sector in Arnhem gestalte.

Je bent vrij om eenmalig, incidenteel, of elke week langs te komen. Jij bepaalt hoe lang je blijft en waar je die specifieke week behoefte aan hebt. De koffie staat klaar, en De Maandag Club vindt afwisselend plaats in Arnhem en Nijmegen. Doe mee aan De Maandag Club en maak het meeste uit jouw professionele makerschap!

Voor wie

Van makers tot mogelijkmakers, iedereen die hulp zoekt bij uitstel- en schrijfklussen is welkom. Ook als je bezig bent met je eindscriptie voor je kunstopleiding, biedt De Maandag Club ondersteuning en netwerkmogelijkheden.

Over de adviseurs

Tijdens De Maandag Club is er altijd een lid van het Cultuur Academy team aanwezig tussen 13:00u en 17:00u om vragen te beantwoorden en met je mee te denken. Handige tools, waaronder 'Het grote Fondsenboek', staan tot je beschikking.

Praktische info

Data: (bijna) elke maandag
Tijd: 13.00-17.00 uur
Kosten: € 2,50 te betalen op locatie
Locatie: Afwisselend in Arnhem (The Hub) en Nijmegen (de Basis). Zie hieronder de locaties per datum.

Voor de Maandag Club hoef je je niet aan te melden.

Maandag 8 april - The Hub, Varkensstraat 4, Arnhem13:00 - 17:00 uur
Maandag 15 april - De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen13:00 - 17:00 uur
Maandag 22 april - The Hub, Varkensstraat 4, Arnhem13:00 - 17:00 uur
Maandag 13 mei - De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen13:00 - 17:00 uur
Maandag 27 mei - The Hub, Varkensstraat 4, Arnhem13:00 - 17:00 uur
Maandag 3 juni - De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen13:00 - 17:00 uur
Maandag 10 juni - The Hub, Varkensstraat 4, Arnhem13:00 - 17:00 uur
Maandag 17 juni - De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen13:00 - 17:00 uur
Maandag 24 juni - The Hub, Varkensstraat 4, Arnhem13:00 - 17:00 uur
Maandag 1 juli - De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen13:00 - 17:00 uur

Programma bij de Maandag Club

Regelmatig organiseert Cultuur Academy tijdens de Maandag Club een programma. Zo nodigen we fondsen en subsidienten of experts uit die je alle vragen kan stellen over relevante onderwerpen uit het veld. Kijk voor het actuele programma en om je aan te melden in onze online agenda.

Subsidies en fondsen bij de Maandag Club

We verwelkomen een fonds of subsidiënt om jou te helpen met jouw subsidieaanvragen. Of je nu vragen hebt over de match tussen jouw project en het fonds, of op zoek bent naar alternatieve financieringsmogelijkheden, ons subsidiespreekuur is er om jou te ondersteunen. Neem deel aan dit inloopspreekuur tussen 13:00 - 15:00 uur, stel alle vragen over je project of laat je inspireren door de vragen van andere makers.

Hoe doe je mee?
Je bent vrij om op elk gewenst moment tussen 13:00 uur en 15:00 uur binnen te lopen of tot 17:00 uur aan te sluiten bij de Maandag Club. De vragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, waardoor je niet alleen antwoord krijgt op je eigen vragen maar ook kunt meeluisteren en meedenken met anderen.

Data 2024

11 maart - Maandag Club X Music Support

Marketingspreekuren bij de Maandag Club

Ben jij maker of organisator en wil je meer weten over hoe je publiek werft voor je project, hoe je social media goed inzet of heb je een andere vraag over marketing? Kom dan naar ons marketingspreekuur. Eén keer in de twee maanden zitten er tijdens de Maandag Club een marketeer van een culturele instellingen uit Arnhem en/of Nijmegen en de marketeer van Cultuur Academy voor je klaar om je te helpen met jouw vragen. Deze vragen kunnen over alle aspecten van pr en marketing gaan: van social media tot marketingplan en van persbericht tot drukwerk.

Programma
Kijk voor het actuele programma en om je aan te melden bij een marketingspreekuur in onze online agenda.

Hoe doe je mee?
Meld je aan via het agenda item van het marketingspreekuur op de website. We nemen dan contact met je op over het tijdstip waarop je verwacht wordt. Je vragen dien je van tevoren al in.

Data 2024
25 maart - Maandag Club X Doornroosje
22 april - Maandag Club X Musis & Stadstheater Arnhem

Wil je je alvast inlezen in marketing voor jouw project of organisatie? Op onze kennisbank hebben we diverse artikelen staan die je verder kunnen helpen:


- Marketing & Communicatie
- Promotie via social media
- Het communicatieplan
- SWOT-analyse

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.