ditisarnhem.nl
nieuws

Aftrap Creative x Energy (CxE) Community Lab

Creatief Arnhem heeft samen met de Gemeente Arnhem de komende jaren een spilfunctie om ontwerpers te koppelen aan opgaven binnen de energietransitie in Arnhem. Dit doen zij binnen het meerjarig programma Creative x Energy (CxE). Om die reden zijn zij op zoek naar creatieve professionals in de regio Arnhem die graag mee aan de knoppen willen draaien en mee willen denken over het identificeren en formuleren van de juiste vraagstukken. Dit doen zij onder de noemer Creative x Energy (CxE) Community Lab.

Dus wil jij jezelf en/of jouw organisatie op de kaart zetten bij Creatief Arnhem, energieprofessionals en de gemeente Arnhem? Pro-actief bouwen aan je netwerk en nieuwe projecten en sector overstijgende samenwerkingen tot stand brengen? Bouw dan mee aan het Community Lab op 26 maart! Er wordt gewerkt met een ontwerpende aanpak. Dat betekent dus niet vergaderen; maar handen uit de mouwen.

Wie ben jij?

  • Hou jij je bezig met ontwerpend onderzoek (of wil je daarmee aan de slag gaan)?
  • Wil jij je als creatieve professional profileren als ontwerper die bijdraagt aan systeemverandering/gedragsverandering?
  • Wil jij met jouw ontwerpende aanpak bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen, in dit geval de energietransitie.

Kom naar de eerste werksessie op 26 maart 14:00-16:00 in De Nieuwe Coehoorn.

Kick-off Community Lab Creative Energy

Meld je hier aan