Vrouw staat bij microfoon op een podium met muzikanten om haar heen.
Kevin Canales
nieuws

Najaarsprogramma 2024 online!

Actueel

We hebben weer een inspirerend najaarsprogramma samengesteld vol interessante workshops en trainingen, gericht op de groei van cultuurprofessionals. Van startende makers tot ervaren zelfstandigen, er is voor ieder wat wils!

Nog tot 10 september kunnen startende makers zich aanmelden voor ons acht maanden durende Mentorschapsprogramma. Oktober zit vol met boeiende workshops, zoals burn-outpreventie (3 oktober) en zelfprofilering (8 oktober). We bieden ook meerdaagse trainingen aan over leidinggeven (11 oktober), fondsenwerving (14 oktober) en inclusief programmeren (17 oktober). Voor zelfstandig ondernemers is er het ‘How to ZZP’-programma met workshops over tarieven bepalen (12 november), administratie (28 november) en netwerken (10 december). Ook besteden we aandacht aan het toegankelijk maken van evenementen met spreekuren en workshops. Het eerste spreekuur toegankelijkheid vindt plaats op 9 september.

Samen met de Vierdaagsefeesten zorgen we ook dit jaar weer voor creatieve voorpret. Vanaf 8 juli verblijven zes makers onder de noemer van Groeispurt in het Besiendershuis om de unieke sfeer vast te leggen. Hun werk is vanaf 13 juli door de hele stad te bewonderen!

Over de Grens #4

Op donderdag 26 september zoomen we - met onze halfjaarlijkse talkshow ‘Over de Grens’ - in op werken over de grenzen van je eigen generatie. Want wat betekent dat eigenlijk, samenwerken met iemand die twintig jaar jonger is? Hoe maak je een programma voor een doelgroep die veel ouder is dan jijzelf? Of hoe bereik je een leeftijdsgroep die andere communicatiekanalen en zelfs een andere taal gebruikt dan jijzelf? Onder leiding van onze vaste host Jelko Arts duiken we de wereld van intergenerationeel werken in.

Kijk voor het volledige najaarsprogramma in onze agenda!