Maaike Ronhaar
nieuws

Subsidiedeadlines januari t/m juli 2024

Financiering

We hebben de deadlines van een groot aantal fondsen en subsidiënten voor je op een rijtje gezet. Er zijn veel fondsen die niet werken met deadlines. Die vind je om die reden ook niet terug op deze lijst. Ontbreekt er een deadline in de lijst? Laat het ons dan weten!

Heb je vragen over de financiering van je project? Wij kunnen je op maat adviseren in onze adviesgesprekken of tijdens onze subsidiespreekuren.

Gemeente Arnhem

Gemeente Nijmegen

Het Cultuurfonds (landelijk)

Het Cultuurfonds (Gelderland)

Fonds voor cultuurparticipatie

Music Support Gelderland

Stimuleringsfonds Fonds Creatieve Industrie

Fonds Podiumkunsten

Filmfonds

SENA

Mondriaan Fonds

BNG Cultuurfonds

LIRA Fonds

ZOZ Fonds

Letterenfonds

Heij Konijn

Jonge bestuurders gevraagd!

Jonge bestuurders gevraagd! Cultuur Academy start in seizoen 24/25 in opdracht van gemeente Nijmegen en gemeente Arnhem een scholingstraject voor jongeren met bestuurlijke ambitie. We zoeken daarvoor enthousiaste jongeren die graag mee willen besturen in de cultuursector. Zij leren alles wat ervoor nodig is om een goede bestuurder te zijn: van kennis over financiën tot aan het stellen van de juiste vragen en mediatraining.

Aftrap Creative x Energy (CxE) Community Lab

Creatief Arnhem heeft samen met de Gemeente Arnhem de komende jaren een spilfunctie om ontwerpers te koppelen aan opgaven binnen de energietransitie in Arnhem. Dit doen zij binnen het meerjarig programma Creative x Energy (CxE). Om die reden zijn zij op zoek naar creatieve professionals in de regio Arnhem die graag mee aan de knoppen willen draaien en mee willen denken over het identificeren en formuleren van de juiste vraagstukken. Dit doen zij onder de noemer Creative x Energy (CxE) Community Lab.

Cultuur Academy zoekt een Penningmeester voor het Bestuur

Cultuur Academy is er voor de cultuurprofessional in regio Arnhem/ Nijmegen en staat voor het collectief versterken van de sector: leren en ontwikkelen als vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Investeren in groei en professionalisering van individuen en organisaties is essentieel voor een wendbare en weerbare sector. Cultuur Academy zoekt een Penningmeester voor het bestuur (minimaal 6 bijeenkomsten/jaar).