Logo Uitnacht Arnhem
nieuws

Uitnacht Arnhem 2024

Met 20.000 bezoeken bij meer dan 120 evenementen op meer dan 40 locaties was afgelopen januari de grootste Uitnacht tot nu toe. De volgende editie vindt plaats op vrijdag 26 januari 2024! Heb jij of jouw organisatie toffe ideeën hebt deze volgende editie? Stuur deze dan voor woensdag 4 oktober 2023 op naar info@uitnacht.com.

Uitnacht Arnhem is een van de grootste culturele evenementen in Arnhem. Een avond en nacht waarbij iedereen uit Arnhem en omstreken gratis de kunst en cultuur kan ervaren die Arnhem rijk is. Op veel verschillende plekken met uiteenlopende disciplines en locaties kleurt Arnhem voor 1 avond paars. De Uitnacht zet zich in om mensen die niet snel in het theater of bij voorstellingen te vinden zijn ook mee te laten genieten. Kortom een perfecte avond om te laten zien wat je in huis hebt en een nieuw publiek te bereiken.

Uitnacht Arnhem streeft ernaar om een divers, inclusief en duurzaam programma te laten zien. Naast dat er een programma is op verschillende grote cultuurhuizen (o.a. Luxor Live, Rozet, Eusebius, Posttheater, Focus, Huis Oostpool, Musis, Willemeen, Theater aan de Rijn) biedt de Uitnacht ook ruimte voor de kleinere instellingen en makers.

LET OP!
Uitnacht Arnhem programmeert niet. Als je meedoet aan de Uitnacht is het de bedoeling dat je zelf voor de productie, locatie en technische benodigdheden zorgt. De Uitnacht biedt alleen een platform aan met groot publiek. Wil je dat de Uitnacht helpt met het vinden van een locatie, vul dan het bijgevoegde formulier in.