Foto van de kade en het stadsaanzicht van Nijmegen
Matin Hosseinzadeh
nieuws

Zorgen over energiekosten? De gemeente Nijmegen helpt

Heb je geldzorgen door de hoge energiekosten? De gemeente Nijmegen helpt inwoners, ondernemers, instellingen en verenigingen die financiële problemen hebben door de hoge energieprijzen de winter door. Tot 31 maart 2023 bieden zij je extra hulp aan. Ook voor culturele organisaties en ondernemers zijn er de volgende mogelijkheden.

Geldzorgen maatschappelijke organisaties en verenigingen

Heb je als maatschappelijke organisatie of vereniging problemen door de hoge energiekosten? Misschien kan je gebruik maken van het speciale noodfonds tijdens de wintermaanden. Dit noodfonds is voor organisaties en verenigingen – geen bedrijven – die niet (alleen) gericht zijn op winst maken. Ook culturele organisaties vallen hieronder.

Meer informatie en aanvragen: https://www.nijmegen.nl/nijmegen-de-winter-door/noodfonds-organisaties/

Geldzorgen ondernemers

Heb je geldzorgen en ben je op zoek naar financiële steun, advies en administratieve hulp? Neem contact op met het OndernemersPunt Geldzorgen.

Meer informatie en een afspraak maken via deze link.

Noodfonds voor inwoners

Kom je door de hoge energiekosten (privé) in financiële nood? Lukt het je niet meer om al uw uitgaven te betalen? Dan kun je misschien gebruik maken van het tijdelijke noodfonds. Meld je online aan via Bindkracht 10.

Meer informatie via deze link.