Jorien Stravens

Jorien is ruim 13 jaar werkzaam bij Popsport, waarvan 7 jaar als directeur. In die tijd is Popsport van provinciale bandwedstrijd uitgegroeid tot het toonaangevende ontwikkelprogramma voor jonge popmuzikanten in heel Nederland. Met veel plezier en toewijding bouwt ze samen met partners en professionals in het land aan een rijke popinfrastructuur, waarin jonge creatieven zichzelf kunnen ontwikkelen als muzikant en als mens. Het meeste plezier haalt ze uit de kleine grote verhalen van deelnemende muzikanten, die opbloeien als artiest en creatieve connecties maken voor het leven.

Groeispurt Fonds

Jorien is ruim 13 jaar werkzaam bij Popsport, waarvan 7 jaar als directeur. In die tijd is Popsport van provinciale bandwedstrijd uitgegroeid tot het toonaangevende ontwikkelprogramma voor jonge popmuzikanten in heel Nederland. Met veel plezier en toewijding bouwt ze samen met partners en professionals in het land aan een rijke popinfrastructuur, waarin jonge creatieven zichzelf kunnen ontwikkelen als muzikant en als mens. Het meeste plezier haalt ze uit de kleine grote verhalen van deelnemende muzikanten, die opbloeien als artiest en creatieve connecties maken voor het leven.

Als adviseur Muziek bij Groeispurt draagt ze graag bij aan het creëren van nieuwe ontwikkelkansen voor muzikanten en méér vrijheid te geven voor het creatieve experiment.

Adviseur bij Cultuur Academy

Jorien zet zich bij de Cultuur Academy in als adviseur muziek voor Groeispurt. Klik hier voor meer informatie over het fonds.