Het platform voor culturele kennis

Over ons
Foto van deelnemers Basiscursus Fondsenwerving.
"Ik vond het erg prettig en nuttig om te werken rondom een eigen case study. Daarnaast is het fantastisch dat deze inhoudelijke verdieping en verbreding in vakkennis bestaat in Arnhem/Nijmegen."

Agenda

Het programma is actueel, relevant en afgestemd op de behoefte van het veld. Het voor- en najaarsprogramma trappen we twee keer per jaar af met de live talkshow ‘Over de grens’.

We zien een laptop op tafel en op de achtergrond een aantal personen die bezig zijn zich klaar te maken voor een cursus.

Training - Sponsorwerving & particuliere donateurs

Naast fondsen en subsidies op zoek naar andere inkomstenbronnen voor je project of organisatie? Sponsors en particuliere donateurs kunnen een goede toevoeging zijn aan je financieringsmix. Maar hoe krijg je ze zover om je te steunen? En hoe zorg je dat hun bijdrage duurzaam wordt als je ze binnen hebt gehaald? In drie sessies leer je alles over het werken met sponsors en donateurs, en ga je praktisch aan de slag met de pitch voor je eigen project of organisatie.

De host met 2 gasten op het podium tijdens Over de Grens 1 in Luxor live

Talkshow - Over de Grens #3 & Nacht van de Burn-Out

Overwerkt, overprikkeld en opgebrand. De afgelopen jaren lijkt het hebben van een burn-out, in welke vorm dan ook, meer regel dan uitzondering. Ook in de culturele sector gaan we vaak over grenzen, hebben we het gevoel dat we altijd maar aan staan en nooit eens tijd hebben om even op adem te komen. Daarom starten we het nieuwe jaar op deze schrikkeldag met een goed voornemen: het is tijd dat we dit voor de kunst-en cultuur in Arnhem en Nijmegen op tafel leggen! Op 29 februari organiseren we opnieuw een ‘Over de Grens’, de halfjaarlijkse talkshow voor het culturele veld in omgeving Arnhem en Nijmegen, georganiseerd door Cultuur Academy. Naast het middagprogramma bieden we samen met Theatergroep Echo en Kompagnie Kistemaker een aansluitend programma aan: de Nacht van de burn-out!

Adviesgesprek maart #1

Heb je een vraag op zakelijk of organisatorisch gebied, bijvoorbeeld begrotingen of productionele zaken? Hiermee kun je terecht bij het adviesgesprek van de Cultuur Academy.