3 mensen zitten aan tafel en en zijn in gesprek met workshopgever
Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen
Kosten: €155,- incl. BTW per persoon

Basiscursus Fondsenwerving

Heb jij een geweldig idee voor een evenement of een kunst-of cultuurproject en wil jij subsidie aanvragen? Of is jouw idee juist nog niet concreet, maar wil je graag eerst in de subsidies duiken om verder aan te scherpen? Voor iedereen die niet weet waar te beginnen bij het aanvragen van subsidies of fondsen, bieden wij de Basiscursus Fondsenwerving aan. De cursus is altijd op een maandagavond. Elke maandagmiddag voorafgaand aan de cursusavond, organiseren wij de Maandag Club. Daarmee kan je in de middag werken aan jouw plannen om in de avond tijdens de cursus je vorderingen te bespreken.

Na de cursus

  • weet je wanneer een idee een goed idee is;
  • weet je welke facetten allemaal belangrijk zijn voor een fondsaanvraag;
  • weet je hoe je een begroting moet opstellen voor je plan;
  • heb je een basis kunnen leggen voor je (concept-)aanvraag.

Programma

In deze basiscursus ga je aan de slag met het concretiseren van je idee en word je stap voor stap meegenomen om dit idee te formuleren in een plan, het maken van een bijbehorende begroting, het bepalen van je marketingstrategie en het vinden van de juiste fondsen.

Voor wie

Van maker tot mogelijkmaker, iedereen die de basisbeginselen van fondsenwerving onder de knie wil krijgen. Houd er rekening mee dat er huiswerk wordt opgegeven. De cursus is het effectiefst als je daar met aandacht aan werkt. Per initiatief kunnen maximaal twee deelnemers de cursus volgen.

Over de trainer

De cursus wordt geleid door Jessica de Jaeger die veel ervaring heeft in het werven van fondsen en het begeleiden van ‘cultureel ondernemers’.

Praktische informatie

Datum: 23 oktober (let op, de startdatum is gewijzigd), 6 november, 20 november, 4 december en 18 december
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Kosten: €155,- incl. BTW per persoon. Zijn de kosten een probleem? Via Werktuig PPO kun je een aanvraag indienen voor medefinanciering van deze training. Lees hier meer over de voorwaarden.
Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Jessica de Jaeger (Programma coördinator en trainer van deze cursus jessica@cultuuracademy.nl).

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.