Deelnemers zitten aan tafels en luisteren naar spreker
Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen
Kosten: €95,- incl. BTW

Cursus In gesprek met je medewerker

Worstel je als leidinggevende wel eens tussen sturing geven en ruimte laten voor creatieve vrijheid? Vind je het soms ingewikkeld om de kwaliteiten en ambities van je medewerkers te verbinden met de ambities van jouw organisatie? Deze cursus richt zich op algemene gespreksvaardigheden voor leidinggevende met medewerkers.

Na de cursus:

  • weet je hoe je als leidinggevende je medewerker kan ondersteunen bij het sturen op eigen regie, motivatie en veranderkracht;
  • heb je meer inzicht in je eigen gedrag en stijl van communiceren;
  • voorkom je miscommunicatie door weerstand sneller te herkennen en om te buigen.

Programma

In deze workshop van twee halve dagen leer je tactvol te communiceren met meer oog voor relatie en doelen. We zullen veel oefenen met verschillende stijlen van leidinggeven en gesprekstechnieken die passen bij de situatie. Deze gesprekstechnieken ondersteunen je bij het voeren van gesprekken die je lastiger vindt.

Voor wie

Leidinggevenden die hun kennis willen vergroten en handvatten willen krijgen om een goed gesprek met hun medewerkers te kunnen voeren over bijvoorbeeld functioneren, werkdruk, werkhouding en samenwerking.

Over de trainer

Jacqueline Smit van You Bloom heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van personen en organisaties en biedt coaching en trainingen op maat. Ze richt zich onder andere op ontwikkel- en verandertrajecten met betrekking tot persoonlijke effectiviteit, communicatie en coachend leiderschap. Jacqueline’s werkwijze is pragmatisch, zorgvuldig, positief, enthousiast, stimulerend en resultaatgericht.

Praktische informatie

Datum: 9 & 23 november
Tijd: 09:30 - 13:00 uur
Kosten: €95,- incl. BTW per persoon. Zijn de kosten een probleem? Via Werktuig PPO kun je een aanvraag indienen voor medefinanciering van deze training. Lees hier meer over de voorwaarden.
Locatie: Afwisselend in Arnhem en Nijmegen

Heb je interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, mail dan met Jessica de Jaeger (programmacoördinator van de Cultuur Academy: jessica@cultuuracademy.nl.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.