Foto van de trainer tijdens één van haar workshops in gesprek met een deelnemer.
Locatie: De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen
Kosten: €12,50 incl. BTW

Workshop Timemanagement

Je bent met 10 dingen tegelijk bezig, je wilt je ontwikkelen als (mogelijk-)maker maar er moet tegelijkertijd ook geld verdiend worden. Het lukt je niet om nee te zeggen tegen nog een extra project. Herkenbaar? Dan is het tijd voor een workshop Timemanagement, oftewel leren om te focussen en prioriteiten te stellen!

Voor wie

Startende (mogelijk-) makers die met het gevoel worstelen de balans kwijt te zijn tussen de verschillende opdrachten en werkzaamheden die ze uitvoeren. Deze workshop is onderdeel van ons Mentorschapsprogramma en The Hub reeks ‘How to zzp’ maar is ook te volgen als losse workshop.

Na de workshop

  • Heb je inzicht in hoe jij je keuzes maakt en waarom je dat op jouw manier doet.
  • Kun je beter prioriteiten stellen.
  • Heb je tools op zak om ‘nee’ te zeggen.

Programma

In één avond leer je kritisch kijken naar wat je allemaal doet en vooral, waarom? Je gaat aan de slag met prioriteiten stellen en focus aanbrengen. Je leert hoe je bij jezelf in kunt checken, zodat je de balans blijft bewaren. Een belangrijke vaardigheid hiervoor is leren ‘nee’ zeggen. Dit onderwerp komt dan ook uitgebreid aan bod. Want waarom is het vaak lastig om nee te zeggen? En hoe lukt het je in het vervolg, om het wel te doen als het nodig is?

Over de trainer

Jacqueline Smit van YOUBLOOM is onder andere deskundige op het gebied van stressmanagement en vitaliteit. Jacqueline weet binnen de trainingen een prettige sfeer te creëren, waar humor niet ontbreekt.

Praktische informatie

Datum: 14 januari 2025
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Kosten: €12,50 incl. BTW per persoon. Zijn de kosten een probleem? Via Werktuig PPO kun je een aanvraag indienen voor medefinanciering van deze training. Lees hier meer over de voorwaarden.
Locatie: De Basis, Nijmegen

Aanmelden en meer informatie

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Moniek Klabbers. Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld aanmelden of de locatie? Neem dan contact op met Sabine Mezger.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.