Locatie: Luxor Live (Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem)
Kosten: Gratis (aanmelden verplicht)

Lancering nieuwe Cultuur Academy: Over de (stads)grens

Zoals je misschien wel weet, werken Cultuur Academy en Schakel025 al sinds hun oprichting in 2019 nauw samen. Maar vanaf 1 februari 2023 gaan we officieel samensmelten tot één organisatie! Dit betekent dat je straks alle kennis, trainingen, projecten en onze fondsen voor Arnhem, Nijmegen en de regio op één plek vindt.

Programma

Om de start van de nieuwe organisatie officieel af te trappen steken we het Nijmeegse Cult-Uur in een nieuw jasje en organiseren we op 9 februari de eerste editie van de talkshow ‘Over de grens’, met Jelko Arts als host. Het programma van deze editie staat in het teken van het overbruggen stadsgrenzen: wat onderscheidt de twee steden en wat verbindt ze met elkaar? In deze feestelijke talkshow geven wethouders cultuur Cathelijne Bouwkamp (Arnhem) en Noël Vergunst (Nijmegen) het startschot voor de nieuwe Cultuur Academy met gastoptredens van o.a. Daaf Verjans, Naomi Blikslager, Vincent William, Jefta Tanate, Tuana Yelmenoglu en nog veel meer. 

Voor wie

Iedereen die werkzaam is in de culturele sector is welkom!

Praktische informatie

Datum: 9 februari
Tijd: vanaf 16:00 (inloop vanaf 15:30)
Locatie: Luxor Live (Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem)
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)

Contact

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@cultuuracademy.nl.

[@portabletext/react] Unknown block type "formulier_selector", specify a component for it in the `components.types` prop