Locatie: De Transformatie Zaal, Van Oldenbarneveldstraat 95-14, Arnhem
Kosten: Gratis, aanmelden verplicht

Subsidiespreekuur gemeente Arnhem: subsidieregeling Producties, Evenementen en Festivals

Regelmatig nodigen we een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. We denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Programma

Op 26 januari is de Gemeente Arnhem te gast bij het subsidiespreekuur. Ze zullen alle vragen beantwoorden rondom de regeling 'Producties, Evenementen en Festivals’ in Arnhem. Deze subsidie is bedoeld voor publieksevenementen en culturele initiatieven die bijdragen aan Arnhem als evenementen-en cultuurstad. Meerjarige artistiek hoogwaardige producties en presentaties zijn ook in de regeling opgenomen.

De subsidieaanvragen kunnen aangevraagd worden voor 2024. Meer info vind je hier.

Het spreekuur heeft de vorm van een inloopspreekuur. Dit houdt in dat je op elk moment binnen kunt lopen tussen 14:00u en 16:00u en dat de vragen vervolgens op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Dit gebeurt plenair zodat je ook mee kunt luisteren én denken als de vragen van andere deelnemers worden behandeld. Je bent uiteraard vrij om te gaan wanneer je voldoende informatie hebt. Vanuit de gemeente Arnhem zijn Hilbrand Harkema (cultuur) en Saskia Wilmsen (evenementen) aanwezig.

Voor wie

Voor iedereen die in Arnhem woont of werkt en een cultureel project wil organiseren.

Praktische informatie

Datum: 26 januari 2024
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Kosten: Gratis, aanmelden verplicht
Locatie: De Transformatie Zaal, Van Oldenbarneveldstraat 95-14, Arnhem

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@cultuuracademy.nl.


Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.