Locatie: De Transformatie-Plaats, Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem
Kosten: Gratis (aanmelden verplicht)

Subsidiespreekuur - maart: kleine fondsen

Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigen we een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. We denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Programma

Tijdens het subsidiespreekuur van 10 maart zijn er vier fondsen aanwezig aan wie jij je vragen kunt stellen. We werken met de opzet van een speeddate. Graag horen we bij je aanmelding met welk(e) fonds(en) je wilt spreken zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Groeispurtfonds
De Groeispurt is een Nijmeegse subsidieregeling voor jonge makers, kunstenaars en artiesten. De regeling stimuleert nieuwe ideeën en initiatieven. Het gaat om een flexibele en snelle manier van steun om nieuwe ontwikkelingen aan te moedigen.

Stroomversneller
De Stroomversneller is een Arnhemse subsidieregeling die nieuwe initiatieven in hun artistieke ontwikkeling steunt door ze ruimte te geven voor experiment. Het doel is om initiatieven op een laagdrempelige manier in een stroomversnelling te laten komen, zonder te veel beperkingen en verplichtingen.

Music Support Gelderland
Music Support Gelderland is een fonds voor Gelderse muzikanten. De regeling is bedoeld voor ambitieuze artiesten, van producer tot metalband en van singer-songwriter tot hiphopcollectief. Per act kun je maximaal €1000 aanvragen om een volgende stap te zetten op artistiek of zakelijk vlak.

ZOZ fonds
Fonds ZOZ richt zich op culturele- of kunstprojecten die verschillen tussen mensen overbruggen, vaste denkkaders doorbreken en empathie en begrip stimuleren. De focus ligt op projecten die gericht zijn op het verminderen van extremisme, polarisatie en radicalisering.

Voor wie

Voor iedereen die in regio 025 (Arnhem/Nijmegen en omliggende gemeenten) woont of werkt en een cultureel-maatschappelijk project wil realiseren.

Praktische informatie

Datum: 10 maart
Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: De Transformatie-Plaats, Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)
Het subsidiespreekuur vindt een keer per maand plaats, afwisselend in Arnhem en Nijmegen.

Contact

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@cultuuracademy.nl.