Locatie: De Basis, Groenewoudseweg 322, Nijmegen
Kosten: Gratis (aanmelden verplicht)

Subsidiespreekuur - mei: De Groene Metropoolregio

Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigen we een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. We denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Programma

De Groene Metropoolregio wil middels een nieuwe subsidieregeling het publieksbereik van de culturele sector in regio Arnhem-Nijmegen een boost geven. Het doel is om (nieuw) publiek op ongewone wijze in contact te brengen met cultuur. Om dit mogelijk te maken geven ze makers, organisaties én ondernemers de ruimte om hun dromen, ambities en ideeën te onderzoeken en ontwikkelen. Vernieuwing en creativiteit staan centraal en de Groene Metropoolregio biedt begeleiding en subsidie om het mogelijk te maken. Per project kan je tussen de €20.000 en €50.000 subsidie aanvragen. De precieze regeling en bijbehorende voorwaarden worden eind maart gepubliceerd. Tussen 1 mei en 30 juni kunnen aanvragen worden ingediend.

Lees hier meer.


Voor wie

Voor iedereen die in regio 025 (Arnhem/Nijmegen en omliggende gemeenten) woont of werkt en een cultureel-maatschappelijk project wil realiseren.

Praktische informatie

Datum: 12 mei
Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: De Basis (Groenewoudseweg 322, Nijmegen)
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)
Het subsidiespreekuur vindt een keer per maand plaats, afwisselend in Arnhem en Nijmegen.

Contact

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@cultuuracademy.nl.