Foto van een avond in The Hub, waarbij drie mensen op het podium samen aan het woord zijn.
Locatie: The Hub, Varkensstraat 4, Arnhem
Kosten: Gratis

The Hub - Verkoopbare kunst: is dit kunst of kan het weg?

The Hub is te terug! Speciaal voor jonge kunstenaars: een maandelijkse, laagdrempelige avond waar wordt gesproken over verschillende facetten van je kunstenaarspraktijk en wat hierbij komt kijken.

Programma

Iedere maand verzorgt The Hub een programma voor (beginnende) makers. Onderwerpen variëren van open calls, verbinding met de regio tot de hobbels op de weg van het opbouwen van een kunstpraktijk. Naast een inhoudelijk gedeelte is er altijd ruimte voor gesprek en wordt de avond afgesloten met een act of activiteit. In maart gaat het over jouw kunst verkoopbaar maken. Als kunstenaar leren we hoe we werk maken van concept tot product. Maar hoe kan je dit werk verkopen? Kan je werk maken wat verkoopbaar is zodat je hier ook van kan leven? We ontdekken hoe hoe je het verkoopproces kan implementeren in de artistieke praktijk op een manier die goed voelt voor jou.

Voor wie

Het programma van The Hub richt zich op iedereen die graag meer wil weten over (beginnend) kunstenaarschap.

Praktische informatie

Datum: 6 maart 2024
Tijd: Vanaf 19:30 (houd de socials van The Hub in de gaten voor alle laatste informatie).
Kosten: gratis
Locatie: The Hub, Varkensstraat 4, Arnhem

Contact

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Amber van de Heuvel (coördinator The Hub) via hubartezarnhem@hotmail.com.