Twee handen met mobiele telefoons vast
Locatie: De Transformatie Zaal, Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem
Kosten: €32,50 incl. BTW

Workshop Content creëren met je telefoon

Je weet aardig je weg te vinden op social media, maar je wil graag professionelere en meer originele content om te delen zonder daar telkens iemand voor in te moeten huren? Dan is de workshop content creëren met je telefoon iets voor jou!

Na de workshop:

  • weet je welke videocontent voor jou of jouw organisatie geschikt is om te maken;
  • weet je hoe je zelf met je telefoon deze geschikte content kunt maken;
  • hoef je voor het laagdrempelig maken van videocontent op jouw social media kanalen geen videograaf in te huren.

Programma

Deze avond ga je aan de slag met je eigen telefoon. Je hebt hem waarschijnlijk al meer in je hand dan je lief is, maar hoe zorg je nou dat je je telefoon optimaal benut om jouw project of activiteiten vast te leggen én goed over te brengen? Je krijgt tips & tricks voor het neerzetten van een goed concept, het schieten van de mooiste content, welke tools en apps je kunt gebruiken en hoe je ervoor zorgt dat je volgers niet zomaar verder scrollen.

Voor wie

Deze cursus is voor iedereen die meer handvatten kan gebruiken om zelf content te maken voor social media. Twijfel je over je algemene social media skills? Bekijk dan vooral ook even onze Basiscursus social media zodat je het meeste uit deze workshop kunt halen.

Over de trainer

De cursus wordt gegeven door Ruben van der Horst. Na een opleiding theater-, film- & televisiewetenschappen en 15 jaar ervaring op filmsets vindt hij het tijd om zijn opgedane kennis over te dragen. Een film in een bioscoop is toch iets heel anders dan beelden voor social media kanalen? Dat klopt, maar de technologie is nu al zo ver dat je als leek ook geweldige content kunt maken en Ruben gaat je vertellen hoe je dat doet.

Praktische informatie

Datum: 29 november
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Kosten: €32,50 incl. BTW per persoon. Zijn de kosten een probleem? Via Werktuig PPO kun je een aanvraag indienen voor medefinanciering van deze training. Lees hier meer over de voorwaarden.
Locatie: Arnhem
Deadline aanmelden: 22 november 2023


Heb je interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, mail dan met Jessica de Jaeger (programmacoördinator van de Cultuur Academy): jessica@cultuuracademy.nl.


Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.