Kevin Canales
nieuws

Vacature tijdelijke vervanging Senior Medewerker Marketing

Cultuur Academy zoekt een tijdelijke vervanging Senior Medewerker Marketing in verband met zwangerschapsverlof

0,63 fte (24 uur)
periode 27 mei t/m 15 november 2024

In de regio Arnhem en Nijmegen maakt Cultuur Academy programma’s op maat voor iedereen die in de culturele sector werkt: van maker tot marketeer, van toezichthouder tot technicus en van danser tot directeur. Stichting Cultuur Academy is een organisatie die kantoor houdt in twee steden, en in zowel Arnhem als Nijmegen haar programma uitrolt. Al onze activiteiten gaan over de niet artistieke kant van werken in cultuur: over zakelijke, organisatorische en leiderschapsvragen ontwikkelen wij diverse programma’s.

Wij zoeken een tijdelijke vervanging voor onze huidige senior medewerker marketing om zowel het merk Cultuur Academy als ons programma samen met het programmateam op de kaart te zetten. Naast het programmateam bestaat de organisatie uit een directeur, 2 fondscoördinatoren, een kennisbankredacteur en een officemanager.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

  • Je werkt aan de continuïteit van het marketing-en communicatiebeleid, denkt na over verbeteringen van middelen en strategieën op basis van datagedreven werken en pakt de uitvoering hiervan ook op.
  • Je beheert de marketingbegroting.

Een dag als senior medewerker marketing bij Cultuur Academy

Je start na een dag thuiswerken vandaag op het inspirerende NYMA terrein in het kantoor in Nijmegen. Je hebt een aantal ontwerpen klaarstaan in Canva voor online promotie op de social media kanalen. Dat is het eerste wat je gaat doen vandaag, zodat je je daarna kan focussen op de maandelijkse nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrief vraag je de redacteur van de kennisbank of hij nog input heeft voor zijn rubriek. Overige informatie heb je de afgelopen week al toegestuurd gekregen van collega’s. De nieuwsbrief heb je voor de lunch klaar staan en stuur je langs de directeur en programmacoördinator voor een laatste check.

Na de gezamenlijke lunch heb je een overleg met de programmacoördinator en de officemanager. Jullie blikken gezamenlijk terug op het programma van afgelopen week en kijken welke toekomstige programma’s nog extra promotie nodig hebben en welke acties hierop gedaan kunnen worden. Na het overleg pak je gelijk een aantal acties op; je neemt o.a. contact op met een aantal partners met de vraag of zij een specifiek programmaonderdeel nog onder de aandacht kunnen brengen. Daarnaast deel je het programmaonderdeel via de kanalen van Groeispurt en Stroomversneller.

In de middag duik je in het online dashboard en plant een overleg met het online marketingbureau om de data van afgelopen maand te bespreken. Je belt -voordat je je dag weer afsluit- nog even met de webbouwer, omdat je een bug in de website hebt ontdekt bij het uploaden van een nieuw agenda-item.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring op het gebied van offline en online communicatie, content creatie en datagedreven marketing.
  • Je hebt uitstekende schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Je kunt je werk flexibel indelen en bent in staat om hierbij zelf prioriteiten te stellen.
  • Je hebt een relevant netwerk in Arnhem en Nijmegen.

Ben jij die enthousiaste marketeer en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

  • Loondienstverband inschaling conform CAO poppodia en -festivals, inschaling periodiek 6 van €2438,44 t/m € 3552,35 (1 t/m 20 ervaringsjaren) of freelance fair practice vergoeding gebaseerd op deze CAO.
  • Deelname aan onze programma’s.
  • Reis-en onkostenvergoeding.
  • Mogelijkheid tot deels thuiswerken.
  • De kantoordagen werk je afwisselend in Nijmegen (dinsdag) en Arnhem (donderdag).
  • Cultuur Academy hanteert een zomerstop van 3 weken in de zomervakantie.

Interesse?

We zien jouw motivatiebrief of sollicitatie-pitch (video van max 5 minuten) met CV vóór 1 april 2024 tegemoet via info@cultuuracademy.nl. Je hoort uiterlijk 5 april of je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De eerste gespreksrondes worden gepland op dinsdag 16 april en donderdag 18 april en de tweede ronde op 25 april.

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je terecht bij Maaike van Milt, via maaike@cultuuracademy.nl.

Cultuur Academy streeft ernaar om een diverse en inclusieve organisatie te zijn. Omdat werken in een divers samengesteld team ons innovatiever en creatiever maakt en het werken zelf leuker.