Locatie: De Turmac Cultuurfabriek, Zevenaar
Kosten: Gratis (aanmelden verplicht)

Cultuur Academy on tour - Zevenaar

Werk jij in de kunst- of cultuursector en wil jij je ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van de vijf gratis bijeenkomsten van Cultuur Academy on tour!

Onder de noemer ‘Cultuur Academy on tour’ organiseert Cultuur Academy op 23 maart, 30 maart, 6 april, 13 april en 20 april gratis bijeenkomsten in de regio om in gesprek te gaan met cultuurprofessionals over hun scholingsbehoeften en hen kennis te laten maken met het bestaande programma van Cultuur Academy.


Programma

Het programma bestaat uit twee programmarondes waarbij je kunt kiezen uit verschillende onderdelen.

Ronde 1Rondetafelgesprek óf het subsidiespreekuur
Ronde 2Rondetafelgesprek óf workshop

Rondetafelgesprekken

Ga in gesprek met Cultuur Academy én collega cultuurprofessionals bij jou in de buurt. We praten over: hoe wil jij je (verder) ontwikkelen? Welke onderwerpen vind je belangrijk? Welke leervorm werkt voor jou? Welke opleidingsmogelijkheden heb je op dit moment en maak je daar gebruik van? Waarom wel of niet? Samen brengen we in kaart wat er al is, waar nog behoefte aan is én hoe we dat het beste zouden kunnen aanbieden. Zo heb jij direct invloed op het opleidingsaanbod voor cultuurprofessionals in onze regio.

Subsidiespreekuur

Tijdens het subsidiespreekuur kun je alle vragen over subsidiëring van jouw project stellen aan Esther Dikkers, directeur van Cultuur Academy. Esther heeft enorm veel ervaring met het aanvragen van subsidies en fondsen. Ze denkt met je mee over welke subsidie of welk fonds het beste bij jouw project past, én geeft tips voor het schrijven van een goede aanvraag.

Workshop - Hoe zorg je dat jouw doelgroep voor jou kiest?

Stel je begint een ijsjeswinkel, welke smaken ga je dan verkopen? En wil je dat jouw klanten kiezen voor een smaak, óf dat ze jou gaan vertrouwen om het juiste ijsje voor ze samen te stellen? In een uur ga je samen met Moeps Stellingwerf (senior marketeer bij Musis & Stadstheater Arnhem) op zoek naar wie jij bent (of je organisatie is), wie je doelgroep is en hoe jij hun vertrouwen wint. Na dit uur heb je een kort en bondig marketingplan waar je zelf op verder kan gaan bouwen.

Voor wie

Voor iedere cultuurprofessional in de regio 025; gemeentes Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen en Zevenaar.

Praktische informatie

Datum: 20 april
Tijd: 14:00 (inloop) start 14:30 - 17:00
Locatie: De Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)

Contact

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via valerie@cultuuracademy.nl.